Attila

Joacă gratuit Attila

Poţi juca diferite jocuri ca la aparate online, dar nu în fiecare joc întâlnești adevărate legende care au unit triburi și au cucerit țări. Attila a fost liderul feroce al hunilor și un personaj foarte cunoscut în istorie. Pentru unii, Attila este un simbol al sălbăticiei și barbariei, pentru alţii – un adevărat comandant. Pentru noi, el este eroul unei povestiri, pentru că vorba va merge despre slotul Attila. Alăturăte lui Attila și luptătorilor săi în bătălile care vă așteaptă și cucerește partea din comoară care îţi aparține. Nu-ți fie frică? Atunci dă start.


Caracteristicile aparatului de joc Attila

Acțiunea acestui joc ca la aparate se desfășoară pe cinci sloturi și nouă linii de plată. Interfața este una intuitivă, iar jocul este cu adevărat confortabil şi deloc complicat. Portretizarea ororilor și tragediilor câmpurilior de luptă, scuturi de metal îmbrăcate în piele colorată, infanteria mereu pregătită de luptă, deșertul fără sfârșit scăldat în lumina caldă și strălucitoare a unui apus de soare – sunt simbolurile pe carele vei întâlni pe parcursul acestui joc de noroc. Caracterul cel mai valoros bineînţeles este Attila, împăratul hunilor, care în cazul unei victorii, îți va aduce câștiguri norocoase de multe ori mai mari decât altele, iar cel mai puțin valoroase sunt imaginile cu hărți.

Beneficiile slotului Attila

Dacă profitul ți se pare insuficient, ai întotdeauna șansa de a-l dubla prin utilizarea jocului la risc. Va trebui să ghicești culoarea cărții: roșu sau negru. Dacă ghiceşti, atunci mai poţi încerca o dată să ghicești și să dublezi câștigul dublat deja, și tot așa, de câte ori dorești! Baftă mare!