Jocuri ca la aparate / Banana Splash
Banana Splash

Aparatul de joc Banana Splash

Nisipul plajelor, marea caldă, cocktailuri exotice și buna dispoziție te așteaptă în jocul online "Banana Splash". Fructele revigorante apar într-o amploare neobișnuită: căpșuna face ski nautic, pepenele roșu se lenevește la umbră într-un hamac, ananasul cu ochelari de soare se bronzează, mangoul face scuba-diving, iar nuca de cocos se bucură de atmosfera ritmurilor africane. Este o gaşcă într-adevăr veselă nu-i aşa?


Caracteristicile slotului online Banana Splash

Ca și în cazul altor jocuri cu aparate gratis celebre, Banana Splash îţi oferă cinci sloturi și nouă linii de plată active. Face de remarcat că simbolurile acestei mașini de sloturi sunt extrem de profitabile. Simbolul unei insule tropicale este Scatter iar eroul principal este banana. Dacă pe ecran apar 3 sau mai multe simboluri de acest fel, jucătorul primeşte un premiu. Bineînţeles există posibilitatea de a multiplica câștigul prin intermediul jocului la risc. Acesta din urmă devine disponibil după o rotație norocoasă a slotului. Va trebui pur și simplu să ghicești culoarea cărții: negru sau roșu.

Beneficiile jocului ca la aparate Banana Splash

Banana Splash online este foarte atractiv deoarece funcţionalitatea sa este simplă şi intuitivă de la prima rotaţie. Portalul nostru vă oferă posibilitatea de a juca acest slot online atât în versiunea gratis cât și pe sume reale de bani. De asemena, aparatul de joc online Banana Splash este un remediu excelent împotriva tristeţii şi un adevărat "paradis" pentru jucătorii pasionaţi de jocuri de noroc gratis. Succes!