Jocuri ca la aparate / Beetle Mania Deluxe
Beetle Mania Deluxe

Slot online Beetle Mania Deluxe

Nu poți să nu te lași captivat de către îndrăgitele simboluri de insecte și gândaci muzicali de la jocul ca la aparate online Beetle Mania Deluxe. Imaginile sunt plăcut colorate, iar numeroasele animații cu creaturi cu multe piciorușe măresc gradul de distracție. Este foarte captivant și în același timp distractiv de jucat. Slotul Beetle Mania Deluxe online este unul din numeroasele jocuri de noroc pacanele de pe portalul nostru care îți dă șansa de a câștiga sume de bani uriașe.


Detalii despre jocul Beetle Mania Deluxe online

Jocul constă din 5 role la care poți adăuga până la 10 linii de plată. Înainte de a da start jocului, activează liniile de plată cu care vrei să joci. Nu uita că cu cât mai mare este numărul de linii, cu atât mai mult cresc șansele tale de câștig. Apoi, trebuie să alegi suma care dorești să fie pariată pe fiecare linie. Anume de aceste două lucruri depinde miza ta finală. Acum poți da start jocului făcând click pe tasta "start" sau alegând funcția "autoplay", care va porni jocul automat până când nu vei apăsa "stop".

Beneficiile Beetle Mania Deluxe online 

În afară de jocul pe bani reali, poți oricând încerca versiunea gratuită Beetle Mania Deluxe. Dacă ești curios să afli cât de mulți bani poți câștiga, atunci apasă pe "paytable". Acestă opțiune va afișa sumele câștigătoare pentru combinațiile individuale oferite de Beetle Mania Deluxe. Un lucru este precis clar: niciodată câștigul de bani nu a fost atât de simplu şi de distractiv ca la Beetle Mania Deluxe.