Jocuri ca la aparate / Book of Ra
Book of Ra

Slot automat Book of Ra (cărți) joacă gratis

Astăzi vom face o călătorie spre locurile unde misterele și comorile nu se termină niciodată. Acest loc este Egiptul Antic. Sarcina noastră este de a juca un joc de ruletă pentru a găsi Book of Ra – cartea lui Ra, zeul soare. Cu siguranţă ai auzit de Cartea celor vii, Cartea morților, dar de Cartea lui Ra? Chestia constă în faptul că această carte încă nu a fost studiată de către experți. Scopul tău este de a o găsi și de ai descoperi misterele. Ești pregătit să începi această călătorie plină de mistere și să afli lucruri pe care nu le știe nimeni? Te descurci cu aceste secrete? Dacă da, atunci începem călătoria chiar acum.


Condiții și avantajele slotului automat Book of Ra 

Pentru începeput, deschide tabelul de plăți făcând clic pe "Paytable" și vezi caracterele care vor deveni referință. Vezi arheologul? Acesta te va ajuta în momentele dificile. Avem cinci tambururi şi nouă linii. Poți alege singur umărul de linii active. Şanse de a câștiga ai oricum. Poți să dublezi câştigul dacă îți place riscul și doreşti mai mulți bani. Dar uneori este util să te abții pentru a prelungi plăcerea. Pentru a ghici culoarea cardului, foloseşte-ți tot arsenalul: bazează-te pe propria intuiție, aplică tactici, fii îndrăzneț și imprevizibil. Dacă te-ai obosit, jocul automat poate face totul în locul tău. Pur și simplu fă clic pe «Automatic Start».

O versiune mai nouă a acestei joci este Book of Ra.

Poți juca sloturi online gratis dar poți să joci și pe bani reali – alegerea o faci tu. Totul depinde de ceea ce aștepți de la joc. În cazul în care câştigul real nu este în prim-plan, atunci bineînțeles face să joci gratis. Sau poate eşti începător și tocmai ai intrat în lumea jocurilor de noroc – în acest caz poți să alegi de asemenea prima opțiune pentru a învăța. Dar dacă ești încrezut și știi că poți câștiga, de ce să nu te folosești de șansa de a a câștiga bani reali distrându-te în cazinoul online?
Fortuna fie cu tine!