Columbus

Jocul ca la aparate online gratis Columbus

Pentru cei posedaţi de romantismul călătoriilor măritime, pentru cei ce nu au frică de meleaguri îndepărte şi locuri necunoscute, cei ce nu au temă să rămână pentru un timp îndelungat fără provizii, cei curajoşi şi neînfricaţi a fost conceput slotul Columbus – unul din cele mai populare jocuri de cazino gratis.
O călătorie extraordinară în trecut pe urmele lui Columb care este considerat descoperitorul Americii – acesta este scopul jocului.


Caracteristicile slotului Columbus

Orice călătorie se asociază cu un risc oarecare. Dar pe de altă parte fără risc, nu există nici câștiguri, și cu siguranță vei fi surprins de ceea ce îţi poate oferi acest slot online. Miza ta poate fi înmulțită chiar de 50 000 de ori dacă pe linia de câștig activă obţii 5 simboluri cu marele explorator Columb. Acest lucru nu se întâmplă chiar foarte des, însă, chiar un singur aşa simbol îţi poate aduce un profit de valoare. Deasemenea, acest simbol poate înlocui orice alt simbol în avantajul tău şi multe dintre combinațiile incomplete pot deveni câștigătoare iar suma câștigului cu mult mai mare.

Beneficiile jocului de noroc Columbus online

Dacă totuşi consideri că câștigul nu este destul de mare, ai oricând posibilitatea de a-l dubla. Trebuie doar să ghiceşti culoarea în jocul la risc şi câștigul se face dublu. Dacă ai reușit, poți încerca mai o dată, și așa maxim de 5 ori.
Pentru a asimila mai bine jocul ca la aparate Columbus, îţi recomandăm să joci versiunea gratis, iar după ce vei avea strategia proprie de joc pusă bine la punct, poți să-ţi încerci norocul în jocul pe o sumă reală de bani. Baftă multă!