Jocuri ca la aparate / Dolphin's Pearl Deluxe
Dolphin's Pearl Deluxe

Joacă online gratuit Dolphin's Pearl Deluxe

Cercetează adâncurile oceanelor, fă cunoştinţă cu locuitorii acestui spaţiu ascuns şi misterios – joacă în Dolphin's Pearl Deluxe! Pe portalul nostru poţi juca Dolphin's Pearl Deluxe online gratis, fără autorizare. Dă start unui din cele mai populare jocuri de noroc gratuite şi eşti pe val!


Caracteristicile jocului ca la aparate Dolphin's Pearl Deluxe online

Acțiunea jocului se desfășoară pe cinci sloturi și zece linii de câştig. Cele mai mari șanse de câștig le ai atunci când pui în joc numarul maxim de linii. Hotărăște ce miză vei face și tastează "start". Cele mai valoroase sunt simbolurile cu locuitorii oceanelor, printre care vei întâlni pisica de mare, racul, căluţul de mare, însă, cel mai valoros simbol este, bineînţeles, delfinul. Nu uita că Delfinul este un joker care înlocuieşte orice alt simbol pentru a te ajuta să creezi o linie câştigătoare. Varianta Deluxe a jocului este prezentată cu o grafică îmbunătăţită, care crează efecte vizuale foarte atrăgotoare.

Beneficiile slotului Dolphin's Pearl Deluxe

În Dolphin's Pearl Deluxe ai posibiliatea de a dubla fiecare câştig. Jucătorul poate creşte câştigurile sale prin alegerea culorii corecte (roşu sau negru). Aici jucatorul are o şansă de 50% de a dubla câştigurile. Poţi să dublezi câştigurile până la 5 ori dacă ghiceşti culoarea. Bineînţeles nu eşti obligat să rişti, oricând poţi apăsa pe tasta "collect" pentru a încasa câştigul. Vă dorim distracţie plăcută şi cât mai multe perle pe ecran pentru câştiguri cât mai mari!