Island

Joacă gratis Island online

Unul dintre cele mai atrăgătoare jocuri aparate casino de la Igrosoft este Island –mașina de sloturi care prezintă câteva epizoduri din aventurile nefericitului Robinson Crusoe. Jocul redă atmosfera exotică a oceanului tropical şi te duce pe o insulă pustie, unde vei avea nevoie de noroc pentru a găsi comorile piraţilor și a explora noii teritorii. În toate aventurile vei fi însoțit de simboluri corespunzătoare în formă de pescăruși, cârme, delfini, broaște țestoase și desigur, un colac de salvare. Oricând poți să-ţi încerci norocul de a multiplica comoara găsită în jocul la risc sau în runda bonus gratuită.


Rundele bonus şi super bonus

De fiecare dată când obţii o combinație câștigătoare, poţi începe jocul la risc pentru a dubla premiile apăsând “double”. Jucătorului i se oferă posibilitatea de a alege una din patru cărți care stau cu fața în jos. Prima carte deschisă aparține dealer-ului iar următoarea o alegi tu. În cazul în care cartea ta este mai mare ca a dealer-ului – câștigul este dublat. Dacă este mai mică, atunci jocul poate fi repetat în timp ce premiul rămâne același. Dar în cazul în care cartea jucătorului este iarăşi mai mică decât a dealer-ului, atunci jocul se termină şi câștigul este anulat. În această rundă trebuie să fii foarte atent și să nu pierzi capul. Prin urmare, dacă nu doreşti să riști, mai bine ia aurul și întoarce-te înapoi la delfini și pescărușii din runda principală.
Dacă vei reuşi să ajungi pe insulă, vei juca şi într-o rundă super bonus. Eroul tău va trebui să aleagă unul din şoldurile de pui agățate de palmieri. Dacă alegerea va fi cea corectă, atunci obții premiul. În caz contrar, eroul va cădea într-o capcană, iar jocul se va termina. Succes!