Jocuri ca la aparate / Safari Heat
Safari Heat

Joacă gratis Safari Heat online

Safari Heat este o modalitate excelentă de a petrece timpul liber. Jocul promite să fie fierbinte deoarece redă atmosfera celui mai uscat continent de pe pământ – Africa. Soarele arzător, vântul cald, flora şi fauna sălbatică te vor face să ţii minte mult timp această călătorie misterioasă şi plină de pericole.


Caracteristicile jocului Safari Heat online

Safari Heat este un slot online jucat pe 5 role şi 9 linii. Deschizând tabelul de plăți, vei vedea animale pe care le vei vâna. Printre acestea se numără, elefantul, leul, bivolul, rinocerul, zebra, pelicanul, precum și simbolurile de cărți sau fauna sălbatică. Pentru a vedea dacă îţi place sau nu, ai posibilitate de a juca acest joc gratis. Indiferent care va fi versiunea jocului pe care vei alege să o joci – gratis sau pe bani, jocul va fi la fel de interesant şi atrăgător. Dacă ai obosit, atunci e momentul cel mai potrivit de apăsat butonul "auto" şi de a privi cum sloturile îţi aduc combinaţii câștigătoare.

Beneficiile slotului Safari Heat

După fiecare câștig ai oportunitatea să încerci jocul la risc. Dacă ghicești culoarea cărţii închise (negru sau roșu), câștigul tău se multiplică. 
Safari Heat este se numără printre pacanele online gratis cu care te distrezi și câștigi. Jocul este interesant, ușor de utilizat şi te ajută să te relaxezi. Te vei bucura de o grafică de calitate, efecte sonore excepționale, precum și de o animație foarte bună. Multă baftă!